DET HÄR ÄR VI!


bild_7_ballongerbild_7_personalbild_7_djunglebild_7_ironman

Clavius är en event- och reklambyrå som främst verkar inom film- och biografbranschen. Vi planerar, koordinerar och genomför eventuppdrag med hjälp av över 100 underleverantörer och samarbetspartners och våra egna montörer står för en trygg, säker och noggrann leverans. Ett av våra vanligaste uppdrag är marknadsföring av biograffilm. Vi jobbar även med grafisk formgivning, dekor och trycksaker samt alla typer av event. Vårt arbete grundar sig på kreativt idéarbete, projektledning och produktion i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Med över 25 års samlad erfarenhet av inovativa projekt eftersträvar vi långsiktighet i alla våra kundrelationer.

Att våra kunder gett oss fortsatt förtroende i många år, och nya tillkommer, beror bland annat på att vi prioriterar leveranssäkerhet med ansvar, nytänkande och noggrannhet. Vårt mål är att alltid genomföra våra projekt med hög servicenivå så att ni som kund ska vilja återkomma till oss för era kommande event igen och igen... Kika gärna mer ingående här på våra webbsidor för att se fler bilder och ta del av annat spännande som Clavius har att erbjuda och senaste nytt finns också att läsa på våra nyhetssidor
HÄR!

VI KAN DEKOR


bild_1_dekorbild_6_dekorbild_4_dekorbild_5_dekor

På Clavius älskar vi att skapa spännande och inbjudande miljöer till event, fester och galapremiärer. Vi har skapat allt från magiska Harry Potter–skolsalar till kyligt vinterlandskap och prunkande inomhusträdgårdar. Med eget rekvisitaförråd, nära samarbete med underleverantörer och en förkärlek för att från grunden bygga och konstruera ny dekor, finns det nästan inga begränsningar för vad som är möjligt. När ni berättat vilken känsla eller stämning ni vill ha på ert event så kommer vi med förslag och ser till så att era visioner uppnås.

Mer information om DEKOR finns
HÄR!

FILM OCH BIOGRAFREKLAM


bild_1_biofilmbild_2_biofilmbild_5_biofilmbild_4_biofilm

Clavius formger, producerar och monterar reklam för många filmpremiärer på landets biografer. I samarbete med biografägare och filmdistributörer planeras exponeringar för kommande kampanjer runt om i hela landet. Idag hanterar vi över 200 fasta reklamytor; fasadytor, golvfolier, foajévepor, standéer, banderoller, affischer, eurosize, mobiler och fönsterfolier. Det mesta materialet printas men det förekommer också rena digitala exponeringar, mer avancerade scenografiska hantverkslösningar och spektakulära specialmontage.

Mer information om FILM- & BIOGRAFREKLAM finns
HÄR!

TEATER OCH SCEN


bild_3_teaterbild_2_teaterbild_4_teaterbild_1_teater

Vi får fler och fler uppdrag från teater och scen. Ett par exempel på detta är de handgjorda dekorskyltarna vi skapade för Dirty Dancing på Chinateatern och La Cage aux Folles på Oscarsteatern. Båda skyltarna togs fram i syfte att lyfta känslan inför föreställningarna och att öka försäljningen på plats. De unika dekorskyltarna fick mycket uppmärksamhet och uppskattning. Clavius skapar all slags scenografi och dekor, så det blir exakt som ni önskar.

Mer information om TEATER & SCEN finns
HÄR!

LÅT OSS SKAPA ERT EVENT


bild_4_eventbild_3_eventbild_5_eventbild_2_event

Clavius kan med sina rutinerade projektledare knyta ihop helhetskonceptet till era event vilket det gäller företagsfest, kundaktivitet eller produktlansering. Vi hjälper er finna passande lokal, frestande menyer och stämningshöjande underhållning. Med vår expertis inom dekor så blir den något utöver det vanliga som gör eventet till en upplevelse som sent ska glömmas. Behöver ni hjälp med tema, utklädning eller aktiviteter så är vi fulla av idéer och tips. På Clavius strävar vi alltid efter kreativa lösningar och stilfull inramning. Att vi dessutom tycker att det är otroligt kul att arrangera fester och företagsevent brukar märkas tydligt när eventet genomförs.

Mer information om EVENT finns
HÄR!