June 2016

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA...


image clavius_midsummer

CLAVIUS SLÅR EVENTREKORD!


image claviuseventrekord

Clavius har levererat 22 företags- & nöjesevent på knappa sex veckor, utöver att vi producerat och levererat ett 15-tal reklamkampanjer för biograf- & filmbranschen! Med den senaste tidens uppdrag och projekt har vi satt rekord i vårt eget företags historia. Vi är naturligtvis stolta och glada över förtroendet som alla våra uppdragsgivare och samarbetspartners har gett oss och ser fram emot en fortsatt härlig sommarperiod, som kommer att bjuda på fler eventöverraskningar och nöjesprojekt… spännande tider väntar och många kommande kul uppdrag!

BIOSOMMAREN HAR KOMMIT TILL SF BIO MED CLAVIUS HJÄLP


image biosommar2016

Nu är Biosommaren äntligen här och en stor kampanj startar på landets alla SF-biografer där man ge exempel på alla roliga och viktiga anledningar det finns till att se film på just bio! Clavius producerar samtliga biografskyltar och ser till att de kommer på plats i och utanför alla foajéer. Kampanjen kompletteras också med enskilda exponeringar för kommande aktuella titlar - så håll utkik efter vad just du vill se av alla spännande kommande filmer som snart dyker upp på en biograf nära dig!

MOBILMECCA PÅ SKEPPSHOLMSKYRKAN


image mobilmecca2016

För sjunde gången i följd är Clavius med och hjälper till att skapa kampanjmaterial, montrar och scendekor på branscheventet Mobil/MediaMecca - denna gång med eventplats vackra Skeppsholmskyrkan och där bl.a. Bonnier Ad Network och Opera Mediaworks fick vår hjälp med egna montrar.