March 2016

CLAVIUS ARBETAR UNDER DEN OLYMPISKA ELDEN


image viasat_MTG_OS

Från en tom studio till en friidrottsarena! När Viasat hade sin första kickoff för året så hade de sportlegender som föreläsare. Vårt uppdrag på Clavius var att förvandla den tomma studion till en en friidrottsarena. Så med vit gaffatejp och brun matta gjorde vi en löparbana och en kulstötarbana. De anordnades en stående längdtävling med medaljer i ädla valörer, samt en tjusig grodkeps till vinnaren. Snart under eventet infann sig den rätta Olympiska andan och vi tackar Viasat för förtroendet till detta roliga uppdrag!GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER ALLA!


image pask_2

SF BIO SPARKAR IGÅNG I VACKER SKÄRGÅRDSMILJÖ


image sfbio_konferens2016

Återigen var det dags för SF Bio att ha en kickoff för sin personal. Denna gång var vi ute på det fantastiska Skogshem och Vijk ute på vackra Lidingö. Konferens i dagarna två i en annars så ganska neutral lokal, med ganska enkla medel kan man ganska drastisk förändra lokalen till en mysig lokal med galakänsla. Röda sammetsdraperier med guldtofsar, röda SF ballonger röd matta och galastolpar så satte vi på Clavius prägel på konferenslokalen och fick deltagarna att känna sig som hemma. Vi tackar SF Bio för förtroendet och ett gott samarbete.

LEJONET VAR FÖRST PÅ GALAMATTAN


image lejonvakt

Premiärer av barnfilmer är det vi gillar bäst på Clavius. Då får vi utlopp för vår kreativitet, som här vid premiären av Disney Juniors Lejonvakten. Det var mängder av grönt vid galamattan och hela foajén såg ut som en savann. Först på galamattan var lejonet om man ska döma av spåren som gick in bakom fotoväggen. Så välkramade gosedjur som de som fanns med här är det sällan man ser. Tack till "World of toys" som lånade ut sina fina djur och Wonderland som gav oss uppdraget! Fler bilder från premiären finns HÄR!

CLAVIUS HJÄLPER JERNHUSEN MED STIL


image jernhusenMECCA

Med Cava och handgjorda praliner välkomnades besökarna till Jernhusens monter på årets första OOH/ MediaMecca som hölls Eric Ericssonhallen (f.d Skeppsholmskyrkan). Clavius designade och byggde upp montern med en stor LED bildskärm, iskylare med LED belysning i kombination med matta, blommor och servetter i matchande logofärger gjorde att montern fick ett varmt och stilrent utseende. Vi tackar Jernhusen för förtroendet att få arbeta med deras monter. Fler bilder från eventet finns HÄR!

INTE BARA ARGA FILMKAMPANJER...


image angrybird

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla vårens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser och en och annan arg fågel(!). Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... Här kan du se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande vår- och sommarsäsong!

DET STORA LJUDBOKSPRISET PÅ NALEN


image ljudboksgalan_2016

Igår kväll på Nalen hölls Ljudboksgalan där Stora Ljudbokspriset delades ut under mycket festliga former. Det är både bästa författare och uppläsare som föräras med en fin uggla av glas med hörlurar. Dekoren gick i orange och svart med orange bollar i taket och tjusiga blomsteruppsättningar på scen och buffé. De glada vinnarna firade till inpå småtimmarna innan de gick hem med en uggla under ena armen och en trevlig goodiebag under den andra. Vi tackar Wonderland för förtroendet och uppdraget.