May 2013

FULLMÅNEN GÅR IN I SOMMARFASEN...


image fullmane_3

Som traditionen bjuder så uppdaterar vi våra webbsidor i fas med fullmånen, då Månen ingår i vår grafiska profil så tycker vi detta är ett bra och lämpligt sätt att hålla rutin på informationsflödet - inte så illa att få en pålitlig signal och påminnelse uppe på himlavalvet om när det hänt spännande saker på Clavius! Maj månads fullmåne kallas också i folkmun för Milk Moon, Flower Moon, Corn Planting Moon, Corn Moon och Hare’s Moon.

CLAVIUS HAR FÅTT EFTERLÄNGTAD FÖRSTÄRKNING!


image helena

Det är med stor glädje vi hälsar Helena Arnberg välkommen till vårt kreativa och energiska gäng på Clavius! Helena kommer som projektledare att ha ansvar för och utveckla olika kundprojekt samt delta i många övriga eventarbeten och dekoruppdrag. Helena har hjälpt oss tidigare under åren men blir nu alltså vår efterlängtade förstärkning på heltid. Helenas kontaktuppgifter hittar ni HÄR!

GRÖNAN GRÖNARE ÄN NÅGONSIN...


image gronalundSEB

Gröna Lund har nu fått igång den efterlängtade nöjessäsongen ordentligt - nyputsade, nyfejade, nypolerade och med den hiskeligt häftiga slänggungan i världsrekordstorlek som årets främsta attraktion! Under söndagen blev också Grönan grönare än någonsin med hjälp av Clavius dekor då SEB tog hand om sina egna familjer och välkomnade alla till några lekfulla timmar bland karuseller, sockervadd och bergodalbanor!

ETT STÄNK AV MEDELHAVSKLIMAT I REGERINGSKVARTEREN


image clubmed

Så var det åter dags för ClubMed att göra säsongsinvigning med härligt kalas till svängande medelhavstoner! Denna gång gick resan till de spännande Atelier-lokalerna i regeringskvarteren i centrala Stockholm och Clavius var givetvis på plats och polerade upp Drottninggatan med lite elegant festdekor...

MEXIKANSKT ’DÖDSTEMA’ SÄTTER LIV PÅ PRIVATFESTEN


image skalle

Clavius arbetar idag med många olika eventuppdrag i varierande storlek och omfattning - från storslagna fest- & galapremiärer i film- & biografvärlden, till små privatfester och eventtillställningar. Som en årligen återkommande tradition hjälper vi PR-byrån At Your Service med att piffa till deras lilla kundfest på huvudkontoret och årets tema blev en touch av sydamerikanskt ’dödsparty’ - inget livar upp som ett skelett på färgglatt festhumör!

STAR TREK HAR LANDAT PÅ ’GALATERMINALEN’ UNDER TISDAGSKVÄLLEN...


image startrek

På tisdagen den 7 maj var det dags för storslagen och efterlängtad galapremiär på Rigoletto av nästa kapitel i den mycket populära rymdäventyrsserien Star Trek! Denna gång var det en mycket mörk och spännande rymdhistoria som målades upp och Clavius var på plats och placerade lite upplysande stjärnor på rymdhimlen...