September 2013

FRÅN BROADWAY TILL GÖTA LEJON MED PRISCILLA


image pricilla

Sällan har väl Göta Lejon-teatern varit så badande i rosa skimmer som under lördagskvällen, då den nu smått klassiska Broadwaymusikalen (och ursprungligen kända australiensiska filmen med samma namn) lyckats ta sig över världshavet och landa i full prakt på vår svenska scen! Clavius var på plats och gav entrén ett litet rosa lyft och skänkte premiärkänsla åt den förväntansfulla galapubliken - se fler bilder här!

CLAVIUS SÖKER EN SKICKLIG MONTÖR!


image craftsmen

Clavius breddar och utvecklar sin kompetens genom alla de olika uppdrag och projekt vi får och ansvarar för mot alla våra kunder. Vår kärnverksamhet ligger främst i att producera och montera film- & biografreklam samt utföra olika sorters event. Vi söker nu en ny härlig medarbetare som skall fungera som vår huvudansvarige och mångkunnige montör och utveckla flertalet av våra praktiska arbetsuppgifter mot kund. Du kommer att jobba både självständigt och i projektteam och kunna tänka både kreativt, praktiskt och effektivt i olika varierande sysslor - mer om denna tjänst finner ni på DENNA sida - välkommen med frågor & ansökningar!

HÖSTENS FÖRSTA PRAKTFULLA MÅNE


image fullmane_6

Höstens första fullmåne brukar alltid vara speciellt vacker och det är inget undantag även under detta år, men trots en bra bit i september benämns den ändå som en ’sensommarmåne’ i olika folksägner. Dock har den som alla fullmånar många namn och bland de vanligaste kan nämnas Fruit Moon, Harvest Moon, Corn Moon och Barley Moon… Vi uppdaterar somvanlig våra webbsidor under det vackra månskenet och återkommer snart med fler spännande nyheter!

KURERA 1 ÅR FIRAR PÅ NALEN I HÄLSOSAMT GRÖNT


image kurera

Under 2012 lanserades Kurera.se, en av Sveriges största wellnesportaler för mer utförlig och omfattande information, tips och inspiration till ett aktivt och hälsosamt liv. Under onsdagskvällen passade man på och firade sitt 1-årsjubileum med stort företagsevent på anrika nöjespalatset Nalen i Stockholm i regi av Petré Event. Clavius var på plats och dekorerade entré och event lokaler i härliga gröna nyanser samt anlade en riktig gräsmatta ute på Regeringsgatan, som gästerna kunde göra stilfull entré på! Fler bilder från det lyckade eventet finner ni ovan (klicka på bilden)!

MALMÖ FILMDAGAR MED FOKUS PÅ MONICA


image mfd2013_2

För 40:e gången samlades filmdistributörer och biografägare i Malmö för att gemensamt ta del av höstens kommande filmtitlar samt umgås under trevliga former och ge varandra möjlighet till spontana möten och samtal! Clavius var på plats och hjälpte alla deltagande parter att synas i biografvimlet med exponering av aktuella kampanjmaterial. Mest fokus blev det denna gång kring den mycket intressanta svenska filmproduktionen MONICA Z och läckert filmade Formel 1-rullen RUSH!