September 2014

SÄSONGSAVSLUTNING PÅ GRÖNAN MED SCANIA


image gronascania

Så lider den vackra och varma sommaren mot sitt slut och även för Gröna Lund är det dags att tacka för säsongen; denna gång med att arrangera en heldag för Scania och deras familjer & kunder - Clavius var på plats i tidiga arla morgonstund och dekorerade entréerna med glimmiga metallicballonger i härliga karamellfärger! Höstvindarna ruskade om oss en smula, men allt slutade i en sista härlig brittsommardag med många glada och nöjda barn, som säkert också ser fram emot kommande sprakande juldekorer under gnistrande snölandskap - vi laddar om!

CLAVIUS HAR FÅTT PROJEKTLEDARFÖRSTÄRKNING


image ulrika

Clavius har nu på den vackra höstkanten fått efterlängtad projektledarförstärkning och vi hälsar Ulrika Sundqvist välkommen till oss på huvudkontoret - Ulrika kommer närmast från Stockholmsmässan och har under många år arbetat med och ansvarat för olika former av event och kreativa projekt. Hon kommer att bli ett utmärkt tillskott av erfarenhet, arbetsglädje, kunskap och engagemang som vi så väl behöver i vår dagliga verksamhet med alla roliga och spännande projekt och utmaningar som vi ställs inför! Ni hittar Ulrikas kontaktuppgifter (och givetvis oss övriga) på vår kontaktsida
HÄR!

REDAN JUL PÅ SKANDIA


image julkonferens

SF Konferens & event bjöd in till en förhandsvisning av filmen Chef kombinerat med en presentation av deras nya juleventkoncept där gästerna bjöds på en lyxigare julmingelbuffé och inspirerades för framtida konferenser och event. Clavius dekorerade Skandia Teatern med gnistrande granar, fluffig snö och glittriga silverkulor för att få till en härlig julstämning i de anrika lokalerna. Detta uppskattades av besökarna som sökte sig in från höstrusket utanför. 

CLAVIUS ARBETAR FÖR FREDEN


image peacecafeopera

Clavius fick den stora äran att genom SUBITO få dekorera en av årets viktigaste galor och dag "Peace One Day” med lila vacker matta och matchande fotovägg. Medan regnet öste ner utanför Café Opera bjöds det på fantastisk underhållning inne av bl.a. Chris Medina, Shirley Clamp och Regina Lund, som med sina vackra stämmor fick alla att känna sig till freds.

BLÅA NORDEA PÅ GRÖNA GRÖNAN


image nordeaballong

När Nordea bjöd in till sensommarkalas i september, bjöd Grönan på sitt bästa väder med blå himmel och strålande sol. Clavius var på plats och dekorerade stora ingången med ballongvalv och matta i matchande blå färg.

EN SÅKALLAD GALAPREMIÄR...


image sakalladepappa

Den blå mattan utanför Rigoletto fylldes av eminenta gäster när Ulf Malmros senaste film ” Min så kallade pappa” hade galapremiär. Stockholm bjöd i vanlig ordning på strålande vackert väder med sol och blå himmel. Subito och Disney bjöd på mycket gott i foajén och gästerna var förväntansfulla inför filmstart. Efter filmens slut gav sig gästerna iväg till det nyöppnade designhotellet HTL på Kungsgatan 53 där äventyren fortsatte långt in på småtimmarna.

MOONSTRUCK


image fullmane_16

Hösttecknen kommer nu slag i slag och vi väntar bara på den sista kvarvarande känslan av brittsommaren innan världen kläs i vackra sprakande höstfärger! Undertiden hjälper en nyligen fullbordad höstfullmåne till att ge oss de rätta vibbarna... Just höstens första fullmåne brukar alltid vara speciellt vacker och det är inget undantag även under detta år, men trots en bra bit i september benämns den ändå som en ’sensommarmåne’ i olika folksägner. Dock har den som alla fullmånar många namn och bland de vanligaste kan nämnas Fruit Moon, Harvest Moon, Corn Moon och Barley Moon… Vi uppdaterar somvanlig våra webbsidor under det vackra månskenet och återkommer snart med fler spännande nyheter!