September 2015

CLAVIUS SÖKER MONTÖR!


image hantverkare

Clavius kärnverksamhet ligger främst i att producera och montera film- & biografreklam samt planera och genomföra olika sorters nöjesevent. Vi söker nu en duktig och driven montör/dekoratör för omgående fast anställning på heltid med social känsla och vilja att på egen hand sköta kundkontakter, samt förmåga att hålla i ansvar och sköta och utveckla flertalet av våra praktiska arbetsuppgifter mot kund. Du kommer att jobba både självständigt och i interna och externa projektteam och kunna tänka både kreativt, praktiskt och effektivt i olika varierande sysslor - är du vår nya medarbetare eller känner rätt person för detta viktiga jobb så kontakta oss skriftligen på personal@clavius.se - välkommen med frågor & ansökningar! Mer information om anställningen och tjänsten finns HÄR!

STILFULL KICKOFF MED VIASAT


image viasat_scandic2015

På Clarion Hotel höll Viasat höstens kickoff samt delade ut priser till sina allra skickligaste säljare. Programmet innehöll förutom prisutdelningar och peppande tal även besök av inspirerande föreläsare. Clavius var på plats för att förvandla den något stela konferenslokalen till en festligare, mer galalik miljö. Temat gick i blått, svart och guld som vi bland annat lyfte fram med galamatta, dekorljus, tyger och vackra blommor. Vi tackar återigen Viasat för ett kul samarbete! Fler bilder från eventet finns
HÄR!

BARNEN TILL SAGORNAS ANTI-HJÄLTAR ÄR HÄR!


image descendants

Descendants handlar om ”de ondas” barn i sagorna. Med föräldrar som Snövits styvmor, Cruella de Ville, Maleficent och Jafar från Aladdin så vet man ju inte hur det kan gå. Gästerna på galapremiären av Descendants möttes av en härlig lila galamatta och ballonger i massor. Buffén dignade av godsaker som belystes av silverkandelabrar. Rök låg tät kring godsakerna vilket skapade en extra spännande sagokänsla. Att sedan filmen fick 9,5 av 10 möjliga av den yngre publiken gjorde ju inte saken sämre. Fler bilder från galan hittar ni HÄR!

MIN LILLA SYSTER


image minlillasyster

Under måndagskvällen fick Clavius äran att dekorera galapremiären av den internationellt uppmärksammade filmen MIN LILLA SYSTER med bland andra Amy Deasismont på Rigoletto. Filmen är Sanna Lenkens långfilmsdebut och handlar om 12-åriga Stella vars konståkande storasyster drabbas av ätstörningar. Filmen hyllades av biogästerna med stående ovationer och applåder som aldrig ville ta slut. Vi vill tacka Mia Jorpes och Wonderland Event för ytterligare ett fint samarbete! Se fler bilder HÄR!

DEMI LOVATO FANEVENT PÅ CAFÉ OPERA


image demilovato

Den amerikanska superstjärnan Demi Lovato släpper sitt nya album ”Confident” den 6 oktober. I samband med detta valde hon att för första gången någonsin besöka Sverige för ett exklusivt fanevent på Café Opera. För en lycklig skara framförde hon sin sommarhit ”Cool for the summer”, svarade på fansens frågor och lät sig fotograferas med dem. Eventet anordnades av Universal Music, MTV och Nelly.com Clavius är stolta att över att få rigga detta roliga och unika event och tackar för förtroendet. Fler bilder här kommer snart…

GRÖNA LUND BLIR ORANGA LUND FÖR EN DAG


image GL_EQT

I härlig höstsol fick EQT:s inbjudna gäster en hisnande rolig dag på Gröna Lund i lördags. Orange ballonger i massor förgyllde dagen för både små och stora.  Fler bilder finns HÄR!

LADYKILLERS INTAR OSCARS


image ladykillers

Ibland får vi jobba på höga höjder - kreativt, hantverksmässigt och i praktiken. När vi fick frågan om vi kunde göra något lite extra för att marknadsföra Ladykillers på Oscarsteatern tog vi fram en stor skylt med de olika delarna utskurna och placerade med distans från varandra för att skapa ett djup i bilden. Nu står resultatet på plats ovanpå kassorna i foajén. Under arbetets gång fick våra utskurna gubbar sällskap av skådespelarna som ”är” gubbarna på scenen. Undrar vilka som hade roligast - Johan Rheborg, Jonas Karlsson och Shebly Niavarani (som är gubbarna) eller vi som hade tillverkat dem… Fler bilder finns att se HÄR!

SF BIO ÖPPNAR NY BIOGRAF - GÖTA PÅ AVENYN!


image gotabio

Den 13 oktober 1936 slog Göta upp sina portar för första gången. Nu, nästan 80 år senare, återinviger nu SF Bio Göteborgs anrika biograf på Götaplatsen 9. Göta kombinerar klassisk biografmiljö med modern teknik och komfort. Biografen har 249 platser fördelat på 4 salonger och Göta skall visa uppmärksammad och prisbelönt film från världens alla hörn med fokus på regi, manus och skådespelarinsatser. Clavius var på plats för att hjälpa till med invigningen och har också tagit fram tjusiga fönsterdekorer i anslutande lokaler.

FILMPREMIÄR MED ATTITYD


image straightoutta

Under torsdagskvällen var det förhandsvisning på den omtalade musikfilmen STRAIGHT OUTTA COMPTON på biograf Park i Stockholm och Clavius var på plats med hela galautrustningen. Filmen handlar om N.W.A, från stadsdelen Compton i Los Angeles. Bandet, som startades i mitten av 1980-talet, var en av de första hip hop-grupperna och Dr. Dre och Ice Cube var några av de berömda medlemmarna.