Artwork

HÖSTENS FILMKAMPANJER
Nu är det full fart med att arbeta fram sensommarens och höstkantens alla original för exponering av filmkampanjer på landets alla biografer! Det är en minst sagt fullmatat säsong som vi har framför oss och det är ett brett utbud av action- äventyrs-, barnfilms-, drama- och familjetitlar som vi har att ta oss ann. På vår artwork-sida kan ni se exempel på vilka kommande rullar vi arbetar med… se mer HÄR!

JULENS FILMKAMPANJER OCH KOMMANDE TITLAR


image filmkampanjer_julen17

Hösten rusar på i oförminskad fart och snart börjar det på allvar lacka mot jul; Clavius är redan i full färd med att producera reklamytor för kommande julkampanjer och bland titlar som sticker ut kan vi bl.a. nämna STAR WARS; THE LAST JEDI, TED, DARKEST HOUR, MONKY, FERDINAND samt JUMANJI. Vi arbetar nu också på några av nästa års första filmer - ett digert filmår som är fullt av intressanta, spännande och lovande titlar! Se en del av alla våra artwork ’in progress’ HÄR!

SEMESTER...MEN ARBETET FORTSÄTTER!


image artwork4

De flesta av oss har nu en välförtjänt ledighet under några veckor i sommar, men det betyder inte att Clavius är på något sätt overksam; vi förbereder som bäst just nu höstens alla filmkampanjer och premiärer på landets biografer! Detta är en stor del av företagets verksamhet och en pågående process under årets alla veckor; många artwork skall skapas och behandlas för att anpassas till reklamproduktion för den offentliga marknadsföringen, så väl i landets alla biograffoajéer som på externa reklamytor och andra exponeringskanaler. Vi har en spännande och välmatad höst att se fram emot med många intressanta och underhållande titlar - snart på en biograf nära dig! (Se mer av kampanjerna HÄR!)

NU ÄR JULENS FILMKAMPANJER HÄR!


image reklamytor_2016

Hösten rusar på i oförminskad fart och snart börjar det på allvar lacka mot jul; Clavius är redan i full färd med att producera reklamytor för kommande julkampanjer och bland titlar som sticker ut kan vi bl.a. nämna STAR WARS; ROGUE ONE, 101-ÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN, BAMSE & HÄXANS DOTTER, LION, SING samt PASSENGER. Vi arbetar nu också på några av nästa års första filmer - ett digert filmår som är fullt av intressanta, spännande och lovande titlar! Se en del av alla våra artwork ’in progress’ HÄR!

SNART FULLT INFERNO PÅ BIOGRAFERNA


image inferno

Det närmar sig snart efterlängtad premiär på den tredje filmen i serien om Robert Langdon i regi av Ron Howard. Manuset baseras denna på Dan Browns roman ’Inferno' från 2013. Clavius hjälper till vardags alla filmdistributörer och biografägare att marknadsföra nya filmer genom produktion och monterings av stora reklamytor på landets alla biografer. Speciellt denna titel har vi lagt lite extra krut på och hoppas att den ger alla inblandade parter en stor framgång och, givetvis, biopubliken en oförglömlig filmupplevelse. Men det slutar givetvis inte där utan vi fortsätter enträget arbetet med att marknadsföra alla andra titlar under en fullmatad säsong och snart stundar också årets största biohelg - storhelgen från jul till trettondagen!

SENSOMMARNS ALLA FILMKAMPANJER ÄR HÄR!


image sommarkampanjer2016

Under rådande semestertider ligger inte den kreativa artwork-sidan på Clavius i dvala; tvärtom är det full fart med att arbeta fram sensommarens och höstkantens alla original för exponering av filmkampanjer på landets alla biografer! Det är en minst sagt fullmatat säsong som vi har framför oss och det är ett brett utbud av action- äventyrs-, barnfilms-, drama- och familjetitlar som vi har att ta oss ann. På vår artwork-sida kan ni se exakt vilka kommande rullar vi arbetar med (OBS! De angivna premiärdatumen på kampanjmaterialet är inte i samtliga fall i överensstämmelse med svensk premiär!)… som finns HÄR!

INTE BARA ARGA FILMKAMPANJER...


image angrybird

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla vårens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser och en och annan arg fågel(!). Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... Här kan du se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande vår- och sommarsäsong!

SENSOMMARENS FILMKAMPANJER!


image artwork_autum2015

Knappt har sommarens alla filmkampanjer hunnit exponerats klart innan det är dags att sätta nytt fokus på höstens alla nya spännande biografpremiärer! SPECTRE, THE HUNGER GAMES; MOCKINJAY - PART 2, STAR WARS - THE FORCE AWAKENS, PAN och andra publikfriande blockbuster-titlar slåss om utrymmet med många intressanta smalare rullar och en hel del svenska produktioner… Clavius hjälper dagligdags landets samtliga filmdistributörer med att synas i sin marknadsföring med många av dessa filmer, både i och utanför biografmiljöerna! På våra artwork-sidor finns ett axplock av de kampanjer som vi arbetar med just nu! Du finner dom HÄR!

2015 ÅRS STÖRSTA FILMER ÄR NÄRA!


image filmkampanjer_2015

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla sommarens och höstens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser. Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... HÄR kan ni se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande säsonger för 2015!

NYA SPÄNNANDE FILMTITLAR STÅR PÅ TUR...


image artwork3

Sommarens alla filmkampanjer rullar på som allra bäst just nu; APORNAS PLANET - UPPGÖRELSEN, GUARDIANS OF THE GALAXY, DRAKTRÄNAREN 2 och PETTSON & FINDUS för att nämna några… Trots semestertider vilar vi dock inte på lagrarna utan förbereder oss inför sensommarens och tidiga höstens alla härliga filmpremiärer; på tur står bl.a. FLYGPLAN 2, EXPENDABLES 3, TURIST, A MOST WANTED MAN, MEDICINEN, SIN CITY 2 och Woody Allens nya MAGIC IN THE MOONLIGHT! I en ständig strid ström kommer många spännande titlar och Clavius jobbar hårt på att få alla dessa att synas ute på biograferna. Fler exempel på artwork vi jobbar med finns
HÄR!

VÅRENS NYA ARTWORK


image rio2

Knappt har vinterns alla filmkampanjer hunnit exponerats klart innan det är dags att sätta nytt fokus på vårens alla nya spännande biografpremiärer! RIO 2, GUARDIANS OF THE GALAXY, MEDICINEN, HERCULES, NOAH, AMAZING SPIDER-MAN 2, X-MEN; DAYS OF FUTURE PAST, DRAKTRÄNAREN 2 och andra publikfriande blockbuster-titlar slåss om utrymmet med många intressanta smalare rullar… Clavius hjälper dagligdags landets samtliga filmdistributörer med att synas i sin marknadsföring med många av dessa filmer, både i och utanför biografmiljöerna! På våra artwork-sidor finns ett axplock av de kampanjer som vi arbetar med just nu...