Ballonger

DISCOVERYS BLÅA DAG PÅ GRÖNA LUND
Gröna Lund blev för en dag Blåa Lund då vi hjälpte Discovery Channel att skapa en egen parkdekor under några tidiga lördagstimmar. Runt 4000 ballonger i olika skepnader; från stor ballongbåge till svajande ballongknippen och balustraddekorer, flaggor och matchande profilmattor! Ett strålande vackert sensommarväder hjälpte också till att höja stämningen många grader och nöjesparken fylldes snabbt av förväntansfulla barnfamiljer med sikte inställt på både sockervadd och svindlande åkturer… Se fler bilder på vår dekor HÄR!

AW PÅ STUREGALLERIAN FÅR GULDKANTAD TOUCH


image sturegallerian

Det finns After Work och så finns det After Work… på Sturegallerian blir det alltid någonting speciellt och Clavius fick uppdraget att sätta guldkantad touch på lokalerna inför sena eftermiddagens AW; guldballonger och elegant uppskyltning i matchande manér - fler bilder på dekoren finns HÄR!

CLAVIUS FIXAR RUTAN PÅ HÄSTENS SÄNGAR


image hastenssangar

Hästens Sängar är ett svenskt företag grundat 1852 som från allra första stund började som sadelmakeri men som senare ställde om produktionen till att bl.a. tillverka sängar och kuddar. Idag är det ett världsomspännande varumärke med ett mycket välkänt mönsterskydd bestående av av vita och blåa rutor. Kvällens invigning av ett nytt showroom blev för eventtillfället dekorerat av Clavius med bl.a. matchande ballonger och entrématta i klassisk Hästen-stil. Fler bilder från deras Showroom finns HÄR!

KLARNA FÖRLÄNGER SOMMAREN PÅ GRÖNA LUND


image klarna_GL

Än är inte riktigt sommaren över och Clavius hjälpte Klarna att förlänga säsongen lite till ute på Gröna Lund! Blå ballonger i olika nyanser och en lång blå galamatta fick bli entrén till många timmars ohämmat åkande och spelande ibland nöjesparkens alla härliga attraktioner…

CLAVIUS SMYGINVIGER GRÖNA LUND


image bavaria_GL

Det härligt varma och strålande vårvädret ville inte riktigt infinna sig under lördagen, men Clavius och Bavaria trotsade aprilvädret och smygstartade säsongen på Gröna Lund med lite sköna ballonger, blå premiärmatta och åksugna gäster i alla åldrar! Premiärbesökarna gjorde allt för att hålla värmen uppe bland nyputsade bergbanor, karuseller och slänggungor. Under nästa helg invigs säsongen 'på riktigt' och utöver sedvanliga attraktioner så finns det över 60 konserter att välja mellan detta år - allt pekar på ännu en rekordsäsong och Clavius laddar ballongverkstaden maximalt!

INVIGNING AV BURGER KING I SOLLENTUNA!


image burgerking

Burger King flyttade in i Sollentuna Centrum och det firades med champagne, DJ-musik och givetvis hamburgare samt ballonger till barnen. Kön ringlade lång och blomsterborden fylldes till bredden med Lycka Till önskningar. Clavius var på plats och förgyllde eventet med ballongbåge, röd galamåtta, DJ, och ballongträd till barnen samt stora flamelights. Eventet var mycket uppskattat och hamburgarna och andra godsaker åkte ner i rasande fart till DJ´s dunkande musik. Fler bilder från invigningen HÄR!