Filmkampanj

HÖSTENS FILMKAMPANJER
Nu är det full fart med att arbeta fram sensommarens och höstkantens alla original för exponering av filmkampanjer på landets alla biografer! Det är en minst sagt fullmatat säsong som vi har framför oss och det är ett brett utbud av action- äventyrs-, barnfilms-, drama- och familjetitlar som vi har att ta oss ann. På vår artwork-sida kan ni se exempel på vilka kommande rullar vi arbetar med… se mer HÄR!

SOMMARENS FILMKAMPANJER ÄR HÄR!


image sommarfilmer_2018

Vem kan ha missat det härliga sommarvädret som vi har just nu, men det betyder inte att vi ligger på latsidan med att preparera landets alla biografer med årets sommarfilmkampanjer - tvärtom är det full rulle just nu verkstaden och ett härligt utbud av varierande titlar pryder nu en biograffoajé nära dig!

DEADPOOL IS BACK IN TOWN


image deadpool_sergel

Ibland krävs det större exponeringar än vanligt och vad passar inte bättre än att placera Deadpool på Filmstaden Sergels tak, nu när han är tillbaka igen - ''större, vackrare och kaxigare'' än någonsin! På Clavius arbetar vi med att hitta annorlunda och spektakulära exponeringsmaterial inför olika filmpremiärer på landets biografer. Håll ögonen öppna, vi har mer på gång!

CHEWBACCA HÄLSAR PÅ!


image chewbacca

Knappt har ett halvår gått förrän det är dags för nästa kapitel av Star Wars sagan, och nu har vi fått besök av självaste Chewbacca och Clavius har sett till att han kommer väl tillrätta på ett par biografer här i Stockholm; hälsa gärna på och passa på att ta en bild med honom fram till premiären i slutet av maj - du möter honom på Filmstaden Sergel och Filmstaden Scandinavia!

JULENS FILMKAMPANJER OCH KOMMANDE TITLAR


image filmkampanjer_julen17

Hösten rusar på i oförminskad fart och snart börjar det på allvar lacka mot jul; Clavius är redan i full färd med att producera reklamytor för kommande julkampanjer och bland titlar som sticker ut kan vi bl.a. nämna STAR WARS; THE LAST JEDI, TED, DARKEST HOUR, MONKY, FERDINAND samt JUMANJI. Vi arbetar nu också på några av nästa års första filmer - ett digert filmår som är fullt av intressanta, spännande och lovande titlar! Se en del av alla våra artwork ’in progress’ HÄR!

DET BÖRJAR NÄRMA SIG MALMÖ FILMDAGAR...


image mfd2017

Så är det snart åter dags för Malmö Filmdagar att i mitten av september inta den stora Filmstaden på Storgatan i Malmö som årets stora härliga branschträff! Under tre dagar minglas det, ses på mycket (mycket!) film samt genomförs olika presentationer och seminarier i samband med visningarna. Närmare 500 deltagare brukar komma till eventet och Clavius transporterar material och bygger montrar åt alla deltagande filmdistributörer och biografägare för 14:e året i rad: en kreativ och rolig utmaning och unikt tillfälle för givande möten i branschen! Mer info om eventet finns HÄR!

SEMESTER...MEN ARBETET FORTSÄTTER!


image artwork4

De flesta av oss har nu en välförtjänt ledighet under några veckor i sommar, men det betyder inte att Clavius är på något sätt overksam; vi förbereder som bäst just nu höstens alla filmkampanjer och premiärer på landets biografer! Detta är en stor del av företagets verksamhet och en pågående process under årets alla veckor; många artwork skall skapas och behandlas för att anpassas till reklamproduktion för den offentliga marknadsföringen, så väl i landets alla biograffoajéer som på externa reklamytor och andra exponeringskanaler. Vi har en spännande och välmatad höst att se fram emot med många intressanta och underhållande titlar - snart på en biograf nära dig! (Se mer av kampanjerna HÄR!)

FLYKTEN TILL FRAMTIDEN


image flyktentillframtiden

Året är 1973 och 22-årige Svante jobbar i skivaffär hos proggaren Bengan, som drömmer om att slå igenom med sin tvärflöjtsmusik. Svante lider av ett hjärtfel och får beskedet att han bara har några dagar kvar att leva. Mitt i bedrövelsen öppnar sig plötsligt en oväntad möjlighet att resa till framtiden och till år 2016. I den moderna världen träffar han Elsa och tillsammans kommer de på ett sätt att få Svantes hjärta fixat. För att lyckas måste de resa tillbaka till 70-talet och skaffa fram pengar och allt hänger på om Bengan är beredd att tänka om och bli kapitalist. Igår hade filmen galapremiär på biograf Rigoletto i Stockholm och Clavius var på plats med lite 70-talsfärger och annan passande dekor. Fler bilder finns att se HÄR!

COPPOLA PÅ STOCKHOLMS FILMFESTIVAL


image sthlmffcoppola

Den amerikanske filmregissören Francis Ford Coppola tilldelas årets Lifetime Achievement Award på Stockholms filmfestival och samband med detta kommer Coppola för första gången till Sverige för att kunna motta priset. Clavius har hjälpt filmfestivalen med kampanjexponering på Stockholms biografer kring detta event och gratulerar givetvis både arrangörerna och pristagaren till den stora framgången!

DOM ÄR HÄR NU...


image rogueone

Snart är det dags igen - vi får åter stifta bekantskap med den stora rymdsagan och alla de karaktärer som ger liv åt berättelsen om Rymdimperiet, Jedi-ordern och den kämpande motståndsrörelsen med rebellerna i spetsen. Med premiär 16 december kommer nu den första ’spin-off-filmen’ vid namn 'Rogue One’, som handlar om rebellernas kamp med att komma över ritningarna till den olycksbringande Dödsstjärnan, som hotar hela den fredliga galaxens existens. Som ett led i den omfattande marknadsföringen hjälper Clavius nu Disney med att placera ut ett antal svarta stormtroopers på biograferna i Stockholm och Göteborg. Passa på och ta några coola selfies medans du räknar ner till premiären…

NU ÄR JULENS FILMKAMPANJER HÄR!


image reklamytor_2016

Hösten rusar på i oförminskad fart och snart börjar det på allvar lacka mot jul; Clavius är redan i full färd med att producera reklamytor för kommande julkampanjer och bland titlar som sticker ut kan vi bl.a. nämna STAR WARS; ROGUE ONE, 101-ÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN, BAMSE & HÄXANS DOTTER, LION, SING samt PASSENGER. Vi arbetar nu också på några av nästa års första filmer - ett digert filmår som är fullt av intressanta, spännande och lovande titlar! Se en del av alla våra artwork ’in progress’ HÄR!

SNART FULLT INFERNO PÅ BIOGRAFERNA


image inferno

Det närmar sig snart efterlängtad premiär på den tredje filmen i serien om Robert Langdon i regi av Ron Howard. Manuset baseras denna på Dan Browns roman ’Inferno' från 2013. Clavius hjälper till vardags alla filmdistributörer och biografägare att marknadsföra nya filmer genom produktion och monterings av stora reklamytor på landets alla biografer. Speciellt denna titel har vi lagt lite extra krut på och hoppas att den ger alla inblandade parter en stor framgång och, givetvis, biopubliken en oförglömlig filmupplevelse. Men det slutar givetvis inte där utan vi fortsätter enträget arbetet med att marknadsföra alla andra titlar under en fullmatad säsong och snart stundar också årets största biohelg - storhelgen från jul till trettondagen!

BRIDGET JONES ÄR TILLBAKA!


image bridgetjones

Så var det äntligen dags för uppföljaren till succéfilmen Bridget Jones's Dagbok - Bridget Jones's Baby - och under onsdagskvällen hölls det glimrande galapremiär på biograf Rigoletto på Kungsgatan i Stockholm i regi av Petré Events. Naturligtvis var Clavius på plats med matchande dekor i rosa och vitt och med fler foto- & pressväggar än någonsin! Efter filmens slut bjöds det på spännande efterfest på Golden Hits tvärs över gatan och minglet pågick till småtimmarna under uppsluppna former och stor förnöjsamhet efter filmen. Fler bilder från biografdekoren finns HÄR!

SENSOMMARNS ALLA FILMKAMPANJER ÄR HÄR!


image sommarkampanjer2016

Under rådande semestertider ligger inte den kreativa artwork-sidan på Clavius i dvala; tvärtom är det full fart med att arbeta fram sensommarens och höstkantens alla original för exponering av filmkampanjer på landets alla biografer! Det är en minst sagt fullmatat säsong som vi har framför oss och det är ett brett utbud av action- äventyrs-, barnfilms-, drama- och familjetitlar som vi har att ta oss ann. På vår artwork-sida kan ni se exakt vilka kommande rullar vi arbetar med (OBS! De angivna premiärdatumen på kampanjmaterialet är inte i samtliga fall i överensstämmelse med svensk premiär!)… som finns HÄR!

BIOSOMMAREN HAR KOMMIT TILL SF BIO MED CLAVIUS HJÄLP


image biosommar2016

Nu är Biosommaren äntligen här och en stor kampanj startar på landets alla SF-biografer där man ge exempel på alla roliga och viktiga anledningar det finns till att se film på just bio! Clavius producerar samtliga biografskyltar och ser till att de kommer på plats i och utanför alla foajéer. Kampanjen kompletteras också med enskilda exponeringar för kommande aktuella titlar - så håll utkik efter vad just du vill se av alla spännande kommande filmer som snart dyker upp på en biograf nära dig!

HÖTORGETS EGET SPÖKE!


image ghostbusters

Sommaren är här och vi börjar med att montera lite större spöken på taket till Sergel-biografen i Stockholm; som en del av marknadsföringen av nya 'Ghostbusters 2' har det tagits fram en 'hyggligt' stor uppblåsbar display som vi exponerar över Hötorget fram till premiären i slutet av juli. Vi arbetar också vidare med övriga kampanjer som kommer att synas på biograferna under kommande månader; fler exempel hittar du här!

HEMLIGA SMURFAR PÅ ROADSHOW


image smurfarnaroadshow

Det är inte alla uppdrag som vi arbetar med som vi får berätta detaljerna kring i förväg; en del event sker tillsammans med slutna sällskap och andra är en del av upptakten till något mycket större som kommer bli mer magiskt längre fram ju mindre alla vet… I den blåa smurfvärlden rör det på sig ofta i det fördolda och Clavius tog nyligen fram spaden och grävde lite i den färgglada sagoträdgården för att få reda på mer. En del säger att vi bara drömde allihopa, och vad allt handlade om kommer vi inte att berätta…än. Men så mycket kan vi säga att det var Full Smurf!

CAPTAIN AMERICA RÄDDAR VÄRLDEN PÅ SKANDIA


image captainamerica

Under lördagskvällen samlades serievärldens mest trogna filmfans utanför Biograf Skandia på Drottninggatan i Stockholm för att snart ryckas med i Marvel/Disneys senaste äventyr med Captain America på bioduken! Clavius var på plats med stjärnbanér, dekorljus, specialdekorerad galamatta och andra lifesize-figurer från Marvels fantastiska superhjältevärld. 'Popcornfaktorn' var vid premiärtillfället hög och världen blev i salongsmörkret ännu en gång räddad av vår fantastiske superhjälte! Fler bilder från galan finns HÄR!

INTE BARA ARGA FILMKAMPANJER...


image angrybird

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla vårens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser och en och annan arg fågel(!). Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... Här kan du se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande vår- och sommarsäsong!

PANDORNA INVADERAR BIOGRAFERNA!


image kungfupanda2016

Som en del av marknadsföringen av nya 'KungFuPanda 3' låter Fox Sverige oss montera gigantiska pandafamiljer på flera biografer i Stockholm; vi pratar 'lifesize' (!) och de kommer bli mycket uppskattade av alla barn och ungdomar att ta roliga selfies med! Ni hittar dessa coola figurer på bl.a. FS Kista, FS Heron och FS Scandinavia. Filmen har efterlängtad premiär 18 mars.

VINTERNS NYA FILMKAMPANJER


image filmkampanjer2016

Vintern är full av nya härliga och spännande filmkampanjer som vi har uppdraget att arbeta med och sprida på landets alla biografer! Framför allt ser vi fram emot nya roliga familjefilmer som Disneys ZOOTROPOLIS och nya DJUNGELBOKEN samt Foxs KUNG FU PANDA 3. Oscarsnominerade filmer som STEVE JOBS och THE DANISH GIRL står också på programmet. Vi gratulerar samtidigt till de fantastiska framgångarna på bio under storhelgerna med bl.a. EN MAN SOM HETER OVE och STAR WARS; THE FORCE AWAKENS - rekord på alla fronter!

THE BIG PREMIERE AWAKENS SOON...


image starwarsforceawakens

Nu är det ganska exakt en månad kvar till kanske 2000-talets mest framemotsedda filmpremiär kommer att äga rum; biopremiären av STAR WARS; THE FORCE AWAKENS (del VII i sagan om kampen mellan rymdimperiet, rebellerna och Jedi-ordern)! Clavius hjälper nu Disney med att marknadsföra en stor filmkampanj på biograferna, som bl.a. innehåller coola karaktärsfigurer från den nya filmen (finns att beskåda på Filmstäderna Sergel, Kista, Bergakungen och nya Scandinavia). Kampanjexponeringen kommer att öka på successivt och omfatta alla biografer i landet - den 16 december så blir det världspremiär på en biograf nära dig - May The Force be with Us all!

DET HETTAR TILL PÅ RIGOLETTO!


image mockinjay

Under tisdagskvällen höll Discovery Channel tillsammans med Nordisk Film en exklusiv förhandsvisning av sista delen i filmserien HUNGER GAMES; MOCKINGJAY - PART 2! Det bjöds på värmande och eldfängd korv samt obligatorisk snacks inför visningen och fototillfälle för Instagram och Facebook var också givet ibland 'levande' eldar och flammande tunnor… Utöver STAR WARS kanske säsongens och hela årets mest emotsedda film; på fredag har den premiär 'på riktigt' på landets alla biografer!

SENSOMMARENS FILMKAMPANJER!


image artwork_autum2015

Knappt har sommarens alla filmkampanjer hunnit exponerats klart innan det är dags att sätta nytt fokus på höstens alla nya spännande biografpremiärer! SPECTRE, THE HUNGER GAMES; MOCKINJAY - PART 2, STAR WARS - THE FORCE AWAKENS, PAN och andra publikfriande blockbuster-titlar slåss om utrymmet med många intressanta smalare rullar och en hel del svenska produktioner… Clavius hjälper dagligdags landets samtliga filmdistributörer med att synas i sin marknadsföring med många av dessa filmer, både i och utanför biografmiljöerna! På våra artwork-sidor finns ett axplock av de kampanjer som vi arbetar med just nu! Du finner dom HÄR!

SOMMAR PÅ BIO!


image biosommar_2015

Glöm inte att gå in och svalka er på BIO i sommar…

FORTSATT SKÖN & HÄRLIG SOMMAR ÖNSKAR VI ER ALLA FRÅN CLAVIUS!

VI KAN NU ERBJUDA KULTUREXPONERING!


image kulturaffischering

Marknadsför ditt kulturarrangemang enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt - det populära annonseringssättet som länge funnits i exempelvis Berlin, Amsterdam och Bryssel finns nu i Stockholm. Kulturaffischering.se och Clavius erbjuder nu i samarbete affischering på elskåp och stortavlor i Stockholms innerstad genom ett i sin tur samarbete med bland andra Fortum, Kulturdirekt och Stockholms stad. Det hela är väldigt enkelt. Du bokar typ av exponering och antalet ytor och skickar sedan kampanjmaterialet till oss så producerar vi tryckoriginal. Vi sköter sedan tryck, konfektionering, distribution, uppsättning, dokumentation, nedtagning och återvinning.

Med Kulturaffischering.se syns också ditt kulturevenemang bättre. I våra ramar konkurrerar de inte med några andra evenemang. Kulturaffischering.se passar hela storleksskalan av kulturarrangörer (film, teater, muséer, musikscen och utställningar) och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera. Genom vårt samarbete med Kulturdirekt erbjuds nu möjligheten även för mindre arrangörer att samköpa annonsering och dela exponering med andra aktörer, detta till lägsta möjliga pris. Är du intresserad och vill veta mer om allt detta - läs mer HÄR!

Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans det upplägg som passar dig bäst!

2015 ÅRS STÖRSTA FILMER ÄR NÄRA!


image filmkampanjer_2015

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla sommarens och höstens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser. Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... HÄR kan ni se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande säsonger för 2015!

NYÅRSSKYLTAT PÅ BIOGRAFERNA


image biografskyltning

En stor del av vår dagliga verksamhet bygger på att vi hjälper landets alla filmdistributörer att synas med sina filmkampanjer i landets alla biografmiljöer. Vi har nyligen avslutat en stor omskyltning under mellandagarna för att lyfta fram nyårets alla aktuella titlar och 2015 års första filmpremiärer på bio! Jul-, nyårs- och trettondehelgen är utan konkurrens den mest publikbesökta perioden under hela biografåret och många är det av oss som har som tradition att se film på vita duken just nu med vänner, bekanta och familj - passa på du också att lämna TV-soffan bakom dig och ’klämma någon skön rulle’ på någon av landets alla biografer. Vi ses med nya filmkampanjer under det spännande och välmatade filmåret 2015!

EXODUS INTAR CENTRALSTATIONEN


image exoduscentralen

Just nu pågår en av landets största filmkampanjexponeringar någonsin på en och samma plats! I samarbete med Twentieth Century Fox Sweden AB har Clavius tagit fram och producerat kampanjmaterial och reklamytor för julfilmen ’’EXODUS’’ som sitter monterade på Stockholms Centralstation. Filmen har premiär på juldagen och är den framgångsrike amerikanske filmregissören Ridley Scotts senaste mastodontverk; ett historiskt kostymdrama av episka mått med berättelsen om Moses väg från Faraos Egypten till det förlovade landet i Mellanöstern... Exponeringen pågår under ett par veckor och är till omfattningen ganska unik i filmsammanhang utanför traditionella biografexponeringar i foajémiljöer.

JULENS ALLA FILMKAMPANJER


image filmkampanj_jul14

Hösten rusar på i oförminskad fart och snart börjar det på allvar lacka mot jul; Clavius är redan i full färd med att producera reklamytor för kommande julkampanjer och bland titlar som sticker ut kan vi bl.a. nämna PINGVINERNA, GENTLEMEN, INTERSTELLAR, HUNGERGAMES - MOCKINGJAY PART 1, EXODUS, BIG HERO 6, HOBBIT - SJUHÄRASLAGET, MICKE & VERONICA, TAKEN 3 samt TJUVARNAS JUL. Vi arbetar nu också på några av nästa års första filmer - ett filmår som är mer välmatat med potentiella ’blockbusters’ än på många år! Se en del av alla våra artwork ’in progress’ HÄR!

ÅRETS UPPLAGA AV MALMÖ FILMDAGAR


image mfd2014_2

Så har Malmö Filmdagar åter igen intagit den stora Filmstaden på Storgatan och årets stora härliga branschträff är ett faktum! Under tre dagar minglas det, ses på mycket (mycket!) film samt genomförs olika presentationer och seminarier i samband med visningarna. Närmare 500 deltagare är i år anmälda till eventet och Clavius transporterar material och bygger montrar åt alla deltagande filmdistributörer och biografägare för 11:e året i rad: en kreativ och rolig utmaning med alla filmkampanjer som skall exponeras på en förhållandevis begränsad yta! Lite av allt som finns på plats kan man se fler bilder på HÄR!

NYA SPÄNNANDE FILMTITLAR STÅR PÅ TUR...


image artwork3

Sommarens alla filmkampanjer rullar på som allra bäst just nu; APORNAS PLANET - UPPGÖRELSEN, GUARDIANS OF THE GALAXY, DRAKTRÄNAREN 2 och PETTSON & FINDUS för att nämna några… Trots semestertider vilar vi dock inte på lagrarna utan förbereder oss inför sensommarens och tidiga höstens alla härliga filmpremiärer; på tur står bl.a. FLYGPLAN 2, EXPENDABLES 3, TURIST, A MOST WANTED MAN, MEDICINEN, SIN CITY 2 och Woody Allens nya MAGIC IN THE MOONLIGHT! I en ständig strid ström kommer många spännande titlar och Clavius jobbar hårt på att få alla dessa att synas ute på biograferna. Fler exempel på artwork vi jobbar med finns
HÄR!

ÄNNU EN DAG PÅ JOBBET...


image transformers

Från monteringar av stora flygande drakar till vrålande ursinniga mekaniska dinosaurier! Dekorjobben inom film- & biografbranschen kan se mycket skiftande ut och man vet aldrig vad som väntar nästa dag. Detta bygge tillhör väl en av de mest storslagna på mycket länge och det tog en hel del arbetstimmar att få ihop detta monster - vill ni bli lite skrämda eller bara ta lite coola ’selfies’ med detta vidunder så är det bara att besöka foajén på Filmstaden Sergel, där det står uppställt under ungefär en månad fram till premiären…

100 ÅRS SVENSK FILMHISTORIA I CANNES


image cannes

Svensk Filmindustri fyller i år 95 år och man passade på att uppmärksamma detta under Cannes Filmfestival på Franska Rivieran med att bjuda kollegor, branschfolk och samarbetspartners på en exklusiv middagsbjudning strax utanför festivalområdet. Clavius fick äran att dekorera eventområdet med svensk filmhistoria under hundra år och vi plockade ut tio signifikativa titlar som var och en representerar filmarbeten under det jubilerande bolagets regi.

ACTIONLUNCH MED LÄSKIGA INSLAG


image actionlunch

Den kommande filmsäsongen är speciellt välfylld med olika spännande äventyr och gastkramande action! De svenska representanterna och distributörerna för Twentieth Century Fox samlade specialinbjudna gäster från branschen på biograf Grand under fredagen och bjöd på en fullmatad ’actionlunch’, där bl.a. de två kommande titlarna GODZILLA och EDGE OF TOMORROW med Tom Cruise presenterades. Clavius var på plats med bearbetat filmkampanjmaterial och gav tillställningen en touch av filmmagi…

RIO PÅ BIO INTERAKTIVT


image riokinect

I vårt dagliga arbete med olika filmkampanjer ingår också ibland uppdraget att arbeta med lite nya och roliga presentationstekniker! Vi har under flertalet tillfällen under de sista åren bl.a testat olika former av interaktiv teknik där biobesökarna själva får delta och interagera med de olika filmkampanjerna. Spelversionerna är givetvis populärast och just nu exponerar vi ett relativt enkelt men effektfullt kinectspel på Filmstaden Sergel i Stockholm, i samarbete med de svenska representanterna för Twentieth Century Fox, för att marknadsföra filmuppföljaren RIO 2 på bio! Stor glädje utbröt ibland biobesökarna i biograffoajén under deras försök att följa de ’tropiska dansstegen’ på skärmen… Åk till Filmstaden Sergel och prova du med - spelet står på plats under en begränsad tid (fram till påskhelgen), men kommer säkert att återkomma i nya former i en snar framtid! Vi har nya idéer på gång...

VÅRENS NYA ARTWORK


image rio2

Knappt har vinterns alla filmkampanjer hunnit exponerats klart innan det är dags att sätta nytt fokus på vårens alla nya spännande biografpremiärer! RIO 2, GUARDIANS OF THE GALAXY, MEDICINEN, HERCULES, NOAH, AMAZING SPIDER-MAN 2, X-MEN; DAYS OF FUTURE PAST, DRAKTRÄNAREN 2 och andra publikfriande blockbuster-titlar slåss om utrymmet med många intressanta smalare rullar… Clavius hjälper dagligdags landets samtliga filmdistributörer med att synas i sin marknadsföring med många av dessa filmer, både i och utanför biografmiljöerna! På våra artwork-sidor finns ett axplock av de kampanjer som vi arbetar med just nu...

VI LADDAR NU MED JULENS ALLA FILMER!


image julkampanjer13

Med bara några dagar kvar och knappt en vecka till jul så är det full aktivitet i ’tomtekampanjverkstaden’ - sista handen läggs just nu på julens alla filmkampanjer och snart har vi full exponering på alla biografer av kommande helgers alla filmpremiärer! Utöver den nyligen premierade fortsättningen på HOBBIT så är det värt att uppmärksamma HUNDRAÅRINGEN SOM KLEV UT GENOM FÖNSTRET OCH FÖRSVANN, EMIL & IDA I LÖNNEBERGA, THE WOLF OF WALLSTREET, 12 YEARS A SLAVE, PHILOMENA samt SUNE PÅ BILSEMESTER...

NYA ARTWORK BÄDDAR FÖR EN FULLSPÄCKAD BIOSOMMAR


image kampanj

Clavius befinner sig just nu mitt uppe i förberedelserna av alla sommarens spännande och lovande filmkampanjer! Det kommer garanterat bli en repertoar fylld med både skratt, tårar, kalla kårar och en och annan fartfylld adrenalinkick samt många intressanta betraktelser. Vi följer med i utbudet och arbetar hårt med att få alla titlar att nå fram till sin publik... Här kan du se ett axplock av de största och viktigaste titlarna som skall exponeras under kommande sommarsäsong!