Gröna Lund

SÄSONGSAVSLUTNING PÅ GRÖNAN MED SCANIA


image gronascania

Så lider den vackra och varma sommaren mot sitt slut och även för Gröna Lund är det dags att tacka för säsongen; denna gång med att arrangera en heldag för Scania och deras familjer & kunder - Clavius var på plats i tidiga arla morgonstund och dekorerade entréerna med glimmiga metallicballonger i härliga karamellfärger! Höstvindarna ruskade om oss en smula, men allt slutade i en sista härlig brittsommardag med många glada och nöjda barn, som säkert också ser fram emot kommande sprakande juldekorer under gnistrande snölandskap - vi laddar om!

BLÅA NORDEA PÅ GRÖNA GRÖNAN


image nordeaballong

När Nordea bjöd in till sensommarkalas i september, bjöd Grönan på sitt bästa väder med blå himmel och strålande sol. Clavius var på plats och dekorerade stora ingången med ballongvalv och matta i matchande blå färg.

ACADEMIC WORK INTOG GRÖNAN


image academic

Gröna Lund har nu även fått igång höstsäsongen ordentligt - nyputsade, nyfejade, nypolerade och med häftiga åkattraktioner och härliga kampspel! Under söndagen blev också Grönan extra fint dekorerad med hjälp av Clavius då Academic Work tog hand om sina egna familjer och välkomnade alla till några lekfulla timmar bland karuseller, sockervadd och bergodalbanor!

'BILJONER' BUSIGA & BULLIGA BALLONGER


image ballonger_GL

När sommaren nu börjar närma sig slår Gröna Lund upp portarna både för vanliga besökare, men även företag som bjuder in sina egna gäster på en dag av nöje och äventyr. Clavius har under flera helger hjälpt dessa företags gäster att känna sig extra välkomna med hjälp av färgglada mattor och framför allt ballonger i många färger och former. Coca-Cola-röd, Swedbank-orange och Bravida-blå är bara några av de färger vi dekorerat entrén med. Oslagbar är förstås glädjen i barnens ögon när de får med sig en ballong hem!