Mässa

MÖT CLAVIUS PÅ KISTAMÄSSAN


image claviusmassa

Kom och besök oss på Möten & Events på Kistamässan denna vecka! Vi finns på plats för att prata dekor, event, kreativa idéer och annat kul som vi arbetar med dagligdags. De flesta av våra kunder känner till oss genom de projekt och arbeten som vi utför tillsammmans, men många upptäcker också med tiden vilken bredd på varor och tjänster som vi kan erbjuda och som även inkluderar idéarbete och specialtillverkad produktion. Vi ger några konkreta exempel på mässan hur detta kan se ut genom ett urval av alla de projekt som vi levererat under åren. Välkomna!

MALMÖ FILMDAGAR 2015


image mfd2015

Så är det snart åter dags för Malmö Filmdagar att i slutet av augusti att inta den stora Filmstaden på Storgatan i Malmö och årets stora härliga branschträff är ett faktum! Under tre dagar minglas det, ses på mycket (mycket!) film samt genomförs olika presentationer och seminarier i samband med visningarna. Närmare 500 deltagare brukar komma till eventet och Clavius transporterar material och bygger montrar åt alla deltagande filmdistributörer och biografägare för 12:e året i rad: en kreativ och rolig utmaning och unikt tillfälle för givande möten i branschen! Mer info om eventet finns HÄR!

BARA UNDERBARA BARN...


image underbarabarn

Underbara Barn-mässan i Älvsjö är en mötesplats främst för alla gravida och för de som har barn upp till ungefär 6 år! Här kan man shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster och här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudanden, specialkunskaper och mycket mer som representeras av ca. 100 olika utställare. Clavius var på plats med dekor för att hjälpa Bonnier Tidskrifter med att synas i en egen monter, där givetvis tonvikten låg på olika månadsmagasin som riktar sig speciellt till denna målgrupp. En mycket lyckad och välbesökt mässa som hittills är den enda av sitt slag!

ÅRETS UPPLAGA AV MALMÖ FILMDAGAR


image mfd2014_2

Så har Malmö Filmdagar åter igen intagit den stora Filmstaden på Storgatan och årets stora härliga branschträff är ett faktum! Under tre dagar minglas det, ses på mycket (mycket!) film samt genomförs olika presentationer och seminarier i samband med visningarna. Närmare 500 deltagare är i år anmälda till eventet och Clavius transporterar material och bygger montrar åt alla deltagande filmdistributörer och biografägare för 11:e året i rad: en kreativ och rolig utmaning med alla filmkampanjer som skall exponeras på en förhållandevis begränsad yta! Lite av allt som finns på plats kan man se fler bilder på HÄR!

SF BIO PRESENTKORT


image sf_ke

Under maj månad har Clavius hjälpt SF Bio PRESENTKORT med att marknadsföra det framgångsrika samarbetet med ICA-butikerna runt om i landet, och genom att formge och bygga två olika montrar vid olika företagsmässor har vi spridit SF’s välkända profil. Fler bilder från eventmässorna i Borås och Stockholm/Arlanda inom kort!

RATOS LYFTER FRAM SF BIO


image ncg

Ratos är ett börsnoterat private equity-konglomerat. Affärsidén är att skapa högsta möjliga avkastning genom ett professionellt, aktivt och ansvarsfullt utövande av ägarrollen i ett antal utvalda företag och investeringssituationer. Mervärden skapas i samband med förvärv, utveckling och försäljning av företag. Ett av dessa är senaste förvärv är Nordic Cinema Group, där bl.a. SF Bio ingår. Nordic Cinema Group är Nordens största biografkoncern med 66 helägda biografer med 444 salonger och cirka 65 000 platser i sex länder – Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland och Litauen. Under onsdagskvällen samlades huvudägarna och representanter för konglomeratet på Berns Salonger för att närmare stifta bekantskap med de olika affärsområdena. Clavius var på plats för att ge SF Bio en touch av filmmagi och biografatmosfär!

TRE RÖDSPRAKANDE SF-MÄSSOR!


image sfmassor2014

Under januari och februari har Clavius hjälpt SF Bio med att skapa och inreda tre olika montrar till olika mässevent för deras Konferens & Event-verksamhet. Fokus ligger i att marknadsföra biograferna som intressanta och utmärkta mötesplatser för olika sorters företagsevent och med en kombination av traditionella biografattribut samt ny presentationsteknik gav Clavius utmärkande känsla till montermiljön. Fler bilder från eventmässorna i Västerås, Nacka och Kista här inom kort!

COOLT & SPÄNNANDE PÅ ÅRETS SCIFI-MÄSSA


image scifimassan

Årets upplaga av den mycket populära SciFi-mässan fick celebert besök av bl.a. Danny Glover, Linda Blair, Sylvester McCoy, Chad Coleman och David Prowse (Darth Vader) och bland montrarna märktes idel Star Wars- och Star Trek-nostalgica som kunde få vilken hängiven samlarnörd somhelst att gå i spinn! Clavius var på plats för att hjälpa svenska distributören Twentieth Century Fox/Warner Bros. att exponera sin monter med spännande inslag från X-Men, Batman och nyss biovisade Wolverine, som på plats fick representeras av ett coolt och mycket populärt kinectspel. Fler bilder från mässan hittar du HÄR!

MYSIG SPELKÄNSLA ÄVEN FÖR DE SMÅ


image gamex

På höstlovstorsdagen öppnade den tredje upplagan av spelmässan Gamex på Kistamässan, strax norr om Stockholm, och på kort tid har man blivit den naturliga mötesplatsen för utställare i branscherna konsol- & datorspel. 2011 lockade mässan över 40.000 besökare och förväntningarna är stora även i år. Under fyra dagar, 31/10-3/11 får taggade spelentusiaster chansen att prova de hetaste spelen och konsolerna, träffa kända spelutvecklare och aktivera sig. Clavius var på plats och skapade en härligt mysig spelmiljö även för de yngsta besökarna - se fler bilder här!