Musikal

FANTOMEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT TILL CIRKUS


image phantomoftheopera

Äntligen är det dags för den spännande och glittrande premiären av Fantomen på Operan på Cirkus med Peter Jöback i huvudrollen! Clavius har fått äran att göra entrédekoren under de två premiärkvällarna och har skapat en 'blå stämning' i den nyligen ombyggda foajén. Snart anländer gästerna till en av världens kanske största och välkända musikaler och succén är redan skriven i stjärnorna! Clavius tackar Petré Event för förtroendet och uppdraget - fler bilder från eventet kommer inom kort.

SÄLLSKAPSRESAN ÖPPNAR PLAYA PÅ CHINATEATERN


image sallskapsresan

Under fredagskvällen var det stor galapremiär på Musikalen Sällskapsresan på ChinaTeatern i närvaro av bl.a. självaste Stig-Helmer! Clavius hade tillfälligt förvandlat teaterns trottoar mot Berzelii Park till en solindränkt playa - komplett med solstolar, parasoller och 'Bodegas Bar'! Galamattan lyste gul i fotoblixtarnas sken och en förväntansfull publik 'checkade in' för vidare transport med musikens hjälp till varmare breddgrader ibland grisfester, sololja och Bamseklubbar… Vi tackar Petré Event för uppdraget! Fler bilder från premiären finns
HÄR!

FRÅN BROADWAY TILL GÖTA LEJON MED PRISCILLA


image pricilla

Sällan har väl Göta Lejon-teatern varit så badande i rosa skimmer som under lördagskvällen, då den nu smått klassiska Broadwaymusikalen (och ursprungligen kända australiensiska filmen med samma namn) lyckats ta sig över världshavet och landa i full prakt på vår svenska scen! Clavius var på plats och gav entrén ett litet rosa lyft och skänkte premiärkänsla åt den förväntansfulla galapubliken - se fler bilder här!