Personal

CLAVIUS VÄXER OCH VI BLIR FLER!


image claviuspersonal_2018

Oavsett om vi säsongsinviger ABBA Muséet, blåser ballonger till Gröna Lund, lägger matta på TomTits Experiment, ser till att Tom Cruise vid besök får maximal exponering på Röda Mattan eller monterar landsomfattande reklamkampanj för nya Star Wars åt Disney på landets alla biografer, så är Clavius varumärke och verksamhet starkt förknippat med utmärkt teamwork! Förmågan att samarbeta och lösa utmaningar i en sammansvetsad arbetsgrupp är grunden för alla framgångsrika projekt. Vi har under alla år haft förmånen att utveckla firman tillsammans med många kreativa och hantverkskompetenta medarbetare och nu tar vi snart ytterligare flera steg framåt inför hösten för att bredda kompetensen och öka leveransstyrkan ännu mer mot våra kunder - följ med oss på vår resa här på webben! Du når oss också HÄR!

SOMMARTIDER!


image clavius_midsummer

CLAVIUS SÖKER NYA MEDARBETARE!


image personal_2

Clavius söker nu nya härliga medarbetare till höstkanten och vi behöver främst en eventkoordinator men också ett par event- & reklammontörer! Vi vill att du som söker skall vara skicklig, driven, kreativ, engagerad och laddad med positiv energi samt gärna ha erfarenhet från eventbranschen el. liknande verksamhet. Intresseanmälningar och frågor kring de olika tjänsterna och anställningarna kan skickas till: personal@clavius.se Mer detaljerad info om våra utlysta tjänster finner du HÄR!

ÄR DU DEN MONTÖR VI SÖKER ?!


image personal_16_9

Clavius växer så det knakar och vi söker nu fler extra montörer som kan hjälpa oss och arbeta på olika nöjes- och företagsevent! Du är kvinna eller man, ca. 18-55 år, bra på att ta självständigt ansvar men också kunna arbeta i olika team. Du kan vara egen företagare eller arbeta under olika former av timanställning; kanske du är studerande eller deltidsarbetande och vill ha ett bra extraknäck! Du är händig/praktisk, kreativ, estetisk, ordningsam, social, lösningsorienterad. Du bör kunna ställa upp på kort varsel och bör tåla viss stress och vara bekväm med att arbeta under kvällar & helger. Du måste ha B-körkort och vara van att köra bil i Stockholmstrafiken. Intresse för nöje, teater, film och fest är bara ett plus! Läs mer om montörstjänsten HÄR eller kontakta oss direkt på personal@clavius.se !

VI BEHÖVER FÖRSTÄRKNING!


image personal_16

Clavius söker nu inför hösten två nyckelpersoner i verksamheten som kommer vara delaktiga utvecklingen av företaget och huvudansvariga för olika viktiga delar av verksamheten; dels behöver vi förstärka vårt framgångsrika eventgrupp med en ny projektledare som skall arbeta inom nöjesindustrin med planering och leverans av självständiga uppdrag, dels behöver vi också förstärkning på kontoret av en vass koordinator och administratör som kan hålla många bollar i luften och samordna kommunikation och dokumentation kring alla våra projekt! Mer detaljerad info om tjänsterna finns HÄR!

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA...


image clavius_midsummer

CLAVIUS SÖKER NY PROJEKTLEDARE FÖR EVENT


image personal_2

Clavius söker nu en ny skicklig, driven, kreativ, engagerad och positiv projektledare som ansvarig för event, med fast anställning inför hösten 2016! Uppdaterad och mer detaljerad info om tjänsten kommer inom kort! Intresseanmälningar och frågor kring anställningen kan skickas till: personal@clavius.se

VI HÄLSAR 2016 MED TVÅ NYA MEDARBETARE!


image evajosef

Vi hälsar det nya året 2016 med att välkomna två härliga och efterlängtade medarbetare till Clavius; först Josef Alexanderson som är en av våra nya huvudmontörer och som ansvarar främst för alla biografskyltningar men också kreativa eventmontage och viktiga transporter samt varsamma hanteringar av material. Josef har en bakgrund från bl.a. Kandidatprogrammet för Konst på Konstfack samt en utbytestermin på California College of The Arts i San Francisco. Josef har hjälpt oss under hösten och perioden innan jul med att få ordning på allt det praktiska i vår verksamhet och vi ser nu fram emot att ha honom hos oss på heltid inför alla framtida spännande kreativa projekt. Sedan välkomnar vi också Eva Fogelström som främst kommer att arbeta i den mycket viktiga rollen som Clavius koordinator och hålla reda på oss övriga medarbetare samt alla våra material och saker som vi hanterar i de projekt vi levererar mot kund dagligdags. Eva har en mångårig erfarenhet och bakgrund från Film- & Biografbranschen och har tidigare bl.a. arbetat som redigerare, koordinator, produktionsledare och marknadsassistent. Vi ser nu tillsammans fram emot ett spännande och kul nytt verksamhetsår med denna välbehövliga förstärkning! Ni finner Josefs och Evas kontaktuppgifter HÄR!

CLAVIUS SÖKER MONTÖR!


image hantverkare

Clavius kärnverksamhet ligger främst i att producera och montera film- & biografreklam samt planera och genomföra olika sorters nöjesevent. Vi söker nu en duktig och driven montör/dekoratör för omgående fast anställning på heltid med social känsla och vilja att på egen hand sköta kundkontakter, samt förmåga att hålla i ansvar och sköta och utveckla flertalet av våra praktiska arbetsuppgifter mot kund. Du kommer att jobba både självständigt och i interna och externa projektteam och kunna tänka både kreativt, praktiskt och effektivt i olika varierande sysslor - är du vår nya medarbetare eller känner rätt person för detta viktiga jobb så kontakta oss skriftligen på personal@clavius.se - välkommen med frågor & ansökningar! Mer information om anställningen och tjänsten finns HÄR!

CLAVIUS HAR FÅTT PROJEKTLEDARFÖRSTÄRKNING


image ulrika

Clavius har nu på den vackra höstkanten fått efterlängtad projektledarförstärkning och vi hälsar Ulrika Sundqvist välkommen till oss på huvudkontoret - Ulrika kommer närmast från Stockholmsmässan och har under många år arbetat med och ansvarat för olika former av event och kreativa projekt. Hon kommer att bli ett utmärkt tillskott av erfarenhet, arbetsglädje, kunskap och engagemang som vi så väl behöver i vår dagliga verksamhet med alla roliga och spännande projekt och utmaningar som vi ställs inför! Ni hittar Ulrikas kontaktuppgifter (och givetvis oss övriga) på vår kontaktsida
HÄR!

CLAVIUS UTÖKAR OCH SÖKER FÖRSTÄRKNING!


image people

Vi är mycket glada över det stora gensvar som vår nyligen utlysta tjänst gett oss; vi passar på och påminner om att alla som är intresserade och tror sig passa för denna spännande och utmanande projektledartjänst skickar in sin ansökan
HIT!; På Clavius fortsätter vi vårt långsiktiga arbete med att utvecklas och förstärka positionerna; vi har under de senaste tre åren effektiviserat och mer selektivt arbetat fram bättre resultat i alla våra projekt och vi står nu beredda att ta vårt nästa steg genom att utöka vår kompetens och gemensamma resurs med ännu en kreativ, driven och professionell medarbetare! Vi söker nu alltså ytterligare en projektledare i ett första steg till vidare expansion; rekryteringen sker genom M&D Selection och om du är intresserad finns arbets- & tjänstebeskrivning HÄR! Välkommen med ansökan (uttagningen sker under juli-aug!)

CLAVIUS UTÖKAR OCH SÖKER FÖRSTÄRKNING!


image employee

På Clavius fortsätter vi vårt långsiktiga arbete med att utvecklas och förstärka positionerna; vi har under de senaste tre åren effektiviserat och mer selektivt arbetat fram bättre resultat i alla våra projekt och vi står nu beredda att ta vårt nästa steg genom att utöka vår kompetens och gemensamma resurs med ännu en kreativ, driven och professionell medarbetare! Vi söker nu alltså ytterligare en projektledare i ett första steg till vidare expansion; rekryteringen sker genom M&D Selection och om du är intresserad finns arbets- & tjänstebeskrivning HÄR! Välkommen med ansökan (uttagningen sker under juli-aug, så vänta inte förlänge&hellipWinking!!!

PAUL & PETER FÅR SAKER PÅ PLATS


image paulpeter

Clavius har under de senaste två åren utvecklats starkt tackvare nya duktiga medarbetare och senast i raden av förstärkning av våra personalresurser står Paul och Peter för, som under vintern har blivit varma i kläderna som våra nya montörer - de sköter om den dagliga monteringen av olika filmkampanjmaterial samt gör merparten av det praktiska jobbet kring event och premiärtillställningar! Ni kommer säkert att möta dessa två nya ansikten i några av våra olika projekt och vi är mycket glada att ha dom med i vårt växande gäng! Se vår kontaktsida för vidare info!