Premiär

MED VÅRA VÄNNER PÅ HAL PREMIÄR-IS


image disneyonice

Så rivstartar vi den nya eventsäsongen med härliga Disney on Ice på Globen, där vi precis fick celebert besök av Musse själv! Clavius fixade inramningen med hjälp av fantastiska branschkollegor och det fanns både en häftig bilbana att testa och en ballongbåge ifrån de undre världshaven att beskåda för den entusiastiska publiken! Året börjar med härlig och kul eventlek för alla åldrar och Disney bjöd på underhållande is-show med många välbekanta karaktärer.

THIS IS US


image thisisus

Under torsdagskvällen ordnade Petré Event en förhandsvisning av den nya omtalade och Golden Globe-nominerade tv-serien ”This is us”, som kommer inom kort att ha premiär och visas på TV3! Clavius fick uppdraget att rama in 'feelgood-känslan' med röd matta och lite dekor på mysiga Bio Rio vid Hornstulls Strand. Aldrig tidigare har det producerats så mycket kvalitetsserier för TV som under senaste året och detta är en av de mest omtalade serierna denna säsong - missa inte!

SÄLLSKAPSRESAN ÖPPNAR PLAYA PÅ CHINATEATERN


image sallskapsresan

Under fredagskvällen var det stor galapremiär på Musikalen Sällskapsresan på ChinaTeatern i närvaro av bl.a. självaste Stig-Helmer! Clavius hade tillfälligt förvandlat teaterns trottoar mot Berzelii Park till en solindränkt playa - komplett med solstolar, parasoller och 'Bodegas Bar'! Galamattan lyste gul i fotoblixtarnas sken och en förväntansfull publik 'checkade in' för vidare transport med musikens hjälp till varmare breddgrader ibland grisfester, sololja och Bamseklubbar… Vi tackar Petré Event för uppdraget! Fler bilder från premiären finns
HÄR!

WALLMANS SALONGER ÖPPNAR UPP FÖR 25:e HÖSTSÄSONGEN


image wallmans

Wallmans salonger är en företeelse inom restaurang- & nöjesbranschen där personalen kombinerar servering med artisteri. Den drivs av företaget Wallmans Nöjen och är uppkallad efter skaparen, nöjesentreprenören Hasse Wallman. På Wallmans serveras publiken underhållning och mat av serverande artister som samtidigt också deltar i en show. Någon som jobbar på Wallmans kan redan ha en pågående parallell artistkarriär, medan flertalet är nyexaminerade från professionella musikalutbildningar. Showpersonalen rekryteras från hela Skandinavien och väljs ut via en serie organiserade uttagningar. Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991 och för 25:e året i rad öppnar man nu upp portarna för ännu en ny och underhållande höstsäsong! Clavius var på plats och satte stil på premiären med lila färgtoner och glänsande galadekor.

SWEDISH DICKS


image swedishdicks

Wonderland Event & Viaplay bjöd in till premiär av TV-serien Swedish Dicks med Peter Stormare och Johan Glans i huvudrollerna under tisdagskvällen. Premiären ägde rum på nya Vasateatern i Stockholm och Clavius var på plats för att dekorera upp tillställningen med bl.a. galamatta och pressvägg.

SCIFI-VÅGEN RULLAR IN PÅ PARK...


image 5thwave

Universal Pictures förhandsvisade under tisdagskvällen den efterlängtade Sci-fi filmen "The 5th Wave" på Biograf Park och Clavius var givetvis på plats med premiärdekor! Härligt förväntansfulla gäster, som trots kyliga grader intog bion, bjöds på lite gott i foajén innan bioduken tog över.

HUR KUL SOMHELST!


image grotesco

Fem år efter succén med den självbetitlade tv-serien är Grotesco-gänget tillbaka med sin första liveshow någonsin: ’’Grotesco på Scala – En näradödenrevy’’. Grotescos humorshow höjs till skyarna i media - DN skriver att den är "briljant”, SVD:s kritiker "kvävs nästan av skratt” och Aftonbladet utbrister att “Grotesco är hetast i hela Humorsverige”. Clavius fick uppdraget att skapa teaterentrédekoren och vi har nyligen varit på plats och kompletterat lite med alla dessa fantastiska recensioner och hyllningar som detta galna humorgäng har fått!