Press

TV-HÖSTEN PÅ 3:AN


image tv3press

När TV3 presenterade höstens tv-tablå på Scandic Continental var Clavius med och skapade passande miljöer i intervjurummen. Kändisar från när och fjärran var på plats och presenterade sina program. Hollywoodfruar, Karlson, Hjälp - vad ska jag ha på mig, Skolan och Den största dagen var några av de program som presenterades. Vi ser fram emot en spännande säsong på TV3 och tackar Wonderland för uppdraget. Fler bilder från presseventet finns HÄR!

TARZAN INTAR GRAND...


image tarzanpress

I veckan bjöd 20th Century Fox in till presslunch och visade 20 minuter av filmen Legenden om Tarzan, med Alexander Skarsgård i huvudrollen, som har premiär senare i sommar. Clavius ramade in eventet genom att dekorera biograf Grands foajé med mörka färger, djungelväxter, grönt dekorljus och bilder från bakom kulisserna. Vi tackar Fox för uppdraget och önskar dem en lyckad filmsommar!

AMELIA 150 GÅNGER OM!


image amelia30

150 tidningsomslag prydde Amelias pressvägg för 'M Magasin' när Bonnier kallade till möte ute på Elite Hotel Marina Tower, Saltsjöqvarn Kaj 25 i Nacka. Clavius var på plats och 'fixade fint' med matta, ballonger och nämnda pressvägg. Vi tackar Bonnier för förtroendet!

DEMI LOVATO FANEVENT PÅ CAFÉ OPERA


image demilovato

Den amerikanska superstjärnan Demi Lovato släpper sitt nya album ”Confident” den 6 oktober. I samband med detta valde hon att för första gången någonsin besöka Sverige för ett exklusivt fanevent på Café Opera. För en lycklig skara framförde hon sin sommarhit ”Cool for the summer”, svarade på fansens frågor och lät sig fotograferas med dem. Eventet anordnades av Universal Music, MTV och Nelly.com Clavius är stolta att över att få rigga detta roliga och unika event och tackar för förtroendet. Fler bilder här kommer snart…