Reklamkampanj

BONNIER PÅ MEDIABYRÅTURNÉ


image bonniermediaturne

För andra året i rad har Clavius hjälpt Bonnier Tidskrifter med deras stora Mediabyråturné. Under fyra dagar besökte vi 15 byråer i Stockholm och byggde upp minimontrar med rollups, tidningsställ, ståbord och brevlåda. De anställda på byråerna fick välja ut tidningar utifrån Bonniers stora sortiment för att sedan stoppa dem i kuvert och skicka ett så kallat ”Magazine Moment” till sina nära och kära. Detta har varit ett mycket uppskattat inslag på de mediabyråer vi har besökt och många hurrarop har mött Bonnier när vi kommit dit. Clavius bistod med det förberedande arbetet, planering, logistik och genomförande på plats. Det har varit ett omfattande men väldigt roligt uppdrag. Vi tackar Bonnier Tidskrifter för förtroendet.

VI KAN NU ERBJUDA KULTUREXPONERING!


image kulturaffischering

Marknadsför ditt kulturarrangemang enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt - det populära annonseringssättet som länge funnits i exempelvis Berlin, Amsterdam och Bryssel finns nu i Stockholm. Kulturaffischering.se och Clavius erbjuder nu i samarbete affischering på elskåp och stortavlor i Stockholms innerstad genom ett i sin tur samarbete med bland andra Fortum, Kulturdirekt och Stockholms stad. Det hela är väldigt enkelt. Du bokar typ av exponering och antalet ytor och skickar sedan kampanjmaterialet till oss så producerar vi tryckoriginal. Vi sköter sedan tryck, konfektionering, distribution, uppsättning, dokumentation, nedtagning och återvinning.

Med Kulturaffischering.se syns också ditt kulturevenemang bättre. I våra ramar konkurrerar de inte med några andra evenemang. Kulturaffischering.se passar hela storleksskalan av kulturarrangörer (film, teater, muséer, musikscen och utställningar) och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera. Genom vårt samarbete med Kulturdirekt erbjuds nu möjligheten även för mindre arrangörer att samköpa annonsering och dela exponering med andra aktörer, detta till lägsta möjliga pris. Är du intresserad och vill veta mer om allt detta - läs mer HÄR!

Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans det upplägg som passar dig bäst!

CLAVIUS GÖR DET RÄTTA MED CLOETTA


image cloetta

Cloetta har inlett ett samarbete med Birka kryssningsrederi där man bl.a. lyfter fram sin klassiska kexchoklad genom att branda avgångsterminalen på Stadsgårdskajen i Stockholm. Clavius fick uppdraget att sprida kexchokladens glada färger med att producera reklammaterial och foliera delar av exponeringen. Kampanjen pågår fram till mars.