Säsongsinvigning

ABBA MUSÉET ÖPPNAR UPP ÄNNU STÖRRE


image abbamuseet18

Ikväll hjälpte vi till och invigde ABBA museéet för säsongen - mer, intressantare och häftigare än någonsin - Clavius på plats med fotoväggar, galamatta och allmän dekor, samt lite 'regisserat Clavius-väder' - It’s Springtime and Showtime - and The Music plays on!

NU ÄR VÅREN HÄR MED GRÖNA LUND!


image gronalundvarkalaset18

Det optimala vårtecknet är här! Bilder från tidig morgon; Clavius uppe med solen och förbereder dagens härliga Vårkalas på Gröna Lund med fotoväggar , ballongdekorer och skinande galastolpar! Nu är det full fart på alla karuseller och snart strömmar gästerna in genom portarna och säsongen är härmed invigd - också med bästa vädret man kan tänka sig!

WALLMANS SALONGER ÖPPNAR UPP FÖR 25:e HÖSTSÄSONGEN


image wallmans

Wallmans salonger är en företeelse inom restaurang- & nöjesbranschen där personalen kombinerar servering med artisteri. Den drivs av företaget Wallmans Nöjen och är uppkallad efter skaparen, nöjesentreprenören Hasse Wallman. På Wallmans serveras publiken underhållning och mat av serverande artister som samtidigt också deltar i en show. Någon som jobbar på Wallmans kan redan ha en pågående parallell artistkarriär, medan flertalet är nyexaminerade från professionella musikalutbildningar. Showpersonalen rekryteras från hela Skandinavien och väljs ut via en serie organiserade uttagningar. Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991 och för 25:e året i rad öppnar man nu upp portarna för ännu en ny och underhållande höstsäsong! Clavius var på plats och satte stil på premiären med lila färgtoner och glänsande galadekor.

TOM TITS ÖPPNAR UPP FÖR VÅREN!


image tomtits2016

Petré bjöd åter in till årets roligaste & mest uppfinningsrika kalas och Clavius var med och dekorerade i härliga färger på plats. Fantastisk dag med alla glada barn och vuxna! Bilden av ett barn som just ska kliva in i ett oskrivet äventyr går inte att beskriva - vilken lycka! Tom Tits Experiment är ett stort äventyr för stora & småbarn i allra åldrar.

HOTELLINVIGNING MED DRUVTRAMPNING!


image wineryhotel

The Winery Hotel - Sveriges första urban winery hotel, med egen vinproduktion på hotellet - skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. Petré Event höll invigning under fredagskvällen med stort VIP-mingel med 500 gäster som fick utforska hotellet och dess olika lokaler med hjälp bl.a av en vinprovning. Från hotellets terrass har man utsikt över hela Solna med Mall of Scandinavia samt Hagaparken som fokus. Det bjöds på allehanda godsaker under kvällen och naturligtvis utvalda viner, som inledningsvis symboliskt druvtrampades av några av gästerna under stor munterhet. Clavius var på plats med enklare dekor för att ge premiärkvällen en extra touch av exklusiv känsla.