• Stacks Image 648

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 649

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 650

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 655

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 716

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 717

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 718

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 719

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 720

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 727

  Caption Text

  Link
Stacks Image 20111
Stacks Image 20113

Vi erbjuder enkel, kostnadseffektiv och miljövänlig kulturaffischering!


Marknadsför ditt kulturarrangemang enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt i prydliga och lagligt uppsatta ramar. Det populära annonseringssättet som länge funnits i exempelvis Berlin, Amsterdam och Bryssel finns nu i Stockholm. Kulturreklam och Clavius erbjuder nu i samarbete affischering på elskåp och stortavlor i Stockholms innerstad genom ett i sin tur samarbete med bland andra Fortum, Kulturdirekt och Stockholms stad.

Det hela är väldigt enkelt. Du bokar typ av exponering och antalet ytor och skickar sedan kampanjmaterialet till oss så producerar vi tryckoriginal. Vi sköter sedan tryck, konfektionering, distribution, uppsättning, dokumentation, nedtagning och återvinning. Med Kulturreklam och Clavius kan du planera dina marknadsinsatser i god tid och istället fokusera på ditt evenemang! Denna exponering har en lägre kostnad per exponeringstillfälle än traditionell affischering. Du behöver till exempel mindre upplagor eftersom affischerna får sitta kvar och sparar då in på tryck och uppsättning av affischerna.


Med Kulturreklam syns också ditt kulturevenemang bättre. I våra ramar konkurrerar de inte med några andra evenemang. Kulturreklam passar hela storleksskalan av kulturarrangörer (film, teater, muséer, musikscen och utställningar) och vi har olika paket beroende på hur mycket du vill affischera. Genom vårt samarbete med Kulturdirekt erbjuds nu möjligheten även för mindre arrangörer att samköpa annonsering och dela exponering med andra aktörer, detta till lägsta möjliga pris.

Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans det upplägg som passar dig bäst!


Huvudansvarig kontakt och bokning för Clavius Kulturreklam:

Monika Rösch  073-658 76 24
monika@clavius.se


Här nedan finns bildexempel på de ytor och placeringar som vi kan erbjuda idag; här finns också en karta med förslag på hur en bokad exponering kan spridas mellan olika placeringar i Stockholms innerstad:

REKLAMTAVLOR I STOCKHOLMS INNERSTAD

Stacks Image 20119
Stacks Image 20123
Stacks Image 20121