Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Clavius söker montör

Om Clavius

Thomas Johnson Idé & Formateljé AB, eller Clavius som vi kallas till vardags, startade 2004. Sen dess har Clavius skött hanteringen av stora reklamytor för Filmstaden (tidigare SF Bio) och Svenska Bio. Vi hanterar bokning, produktion, montering, underhåll och allt därtill.  

Under 2012 valde vi att göra en större satsning på event. Vi började med att göra dekor för filmgalor genom våra kontakter i filmbranschen. Därifrån utvecklades arbetet till att göra firmafester, mässmontrar och andra former av eventdekor. 

 

 

Arbetsuppgifter

 

Som montör hos oss på Clavius kommer du jobba med företagets båda armar – reklam och event. Du jobbar tillsammans med ett team på tre fast anställda montörer som jobbar mellan 40-100 %  samt extrapersonal som kallas in till och från. Utöver montörerna jobbar tre projektledare tillsammans med ett team av grafiker och administrativ personal på Clavius. 

 

På reklamsidan kommer du att jobba med montering av reklamytor på biografer i Stockholm. Ytorna inkluderar allt från större affischer till massiva fasadytor. Du kommer jobba både själv och i team med andra montörer. Vanligtvis genomförs reklamskyltningen av tre montörer under en fredag (och ibland torsdag). Utöver monteringen av reklamytorna kommer du också jobba med andra former av monteringar på biografer och kontor. 

 

På eventsidan kommer du jobba med allt från packning av bilar till rigg och demontering av event. Även om vi ibland levererar hela eventkoncept så ligger vårt fokus på eventdekor. Du kommer jobba med att lägga galamatta, bygga fotoväggar, ljussätta lokaler, dekorera och bygga specialkonstruktioner. 

 

Utöver de direkta jobben kommer du även att köra transporter, hålla ordning, städa och sortera i våra lokaler, hålla konstruktionsmöten med projektledarna och mycket mer. 

Kvalifikationer 

Tjänsten är väldigt bred och få personer har alla kompetenser som vi efterfrågar. Vi ser därför att du innehar så många av kvalifikationerna vi efterfrågar som möjligt. Vi är ett tajt team och lägger mycket värde vid personlighet. Det är både viktigt att din personlighet synkar med övriga på firman och att du visar en stark vilja att utvecklas i din roll. 

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller bakgrund inom något av följande:

 • Eventarbete
 • Monterbygge
 • Montering
 • Design eller kreativt arbete
 • Snickeri / Bygg / Metallarbete

Som person är det vitalt att du visar ett starkt driv framåt och är en person som inte står med händerna i fickorna. Vi håller ett högt tempo och alla som jobbar med oss måste hela tiden driva arbetet framåt och ta egna initiativ. 

Vi ser att du är/har:

 • Stresstålig då arbetet tidvis kräver ett högt tempo.
 • Är i god fysik och klarar tunga lyft och hårda dagar.
 • Har god samarbetsförmåga.
 • Händig och gärna god teknisk förståelse.
 • Har ett öga för både detaljer och helhet. 
 • Flexibel nog att tidvis jobba helger / sena kvällar.
 • Noggrann, effektiv och självständig.
 • Inte rädd för att jobba på höjder.
 • Har B-körkort. Detta är ett krav. 

Om tjänsten

Vi söker en person för en fast tjänst på 100% men har även behov av extrapersonal som kan hoppa in vid tillfälle.

 

Arbetstiden är som regel förlagd kl 9:00 – 17:00 måndag till fredag men övertid samt helgarbete kommer att förekomma. Även kvälls och nattarbete kommer vara återkommande inslag i arbetet. 

 

Fast lön betalas månadsvis tillsammans med övertidsersättning och/eller komptid. 

Du utgår från vår ateljé i Minneberg, Alvik. Jobbet sker både på ateljén samt i eventlokaler och biografer runt om i Stockholm. Arbete på annan ort sker ibland men det är i undantagsfall. 

 

Eftersom körning är ett dagligt inslag i tjänsten är B-körkort ett krav.