Montörer

Montörer

Montörerna på Clavius

Våra montörer är våra hjältar, mångkunniga så det förslår och utan dem skulle
vi inte klara oss en dag. Serviceinriktade och ständigt lösningsorienterade
är de var och en utbildade och specialiserad inom olika områden, så att vi alltid kan leverera säkerhet och trygghet till våra kunder. De kan branschen in i minsta detalj och de gör stordåd med de arbeten som de noggrant utför.

Fredrik

Eller Lifven som vi kallar honom, är en historiker av rang. Vilka storys han bär på och dessutom en fantastisk skådespelare som dyker upp både här och där i våra egna klipp.
Tryggheten och värmen själv.
Lifven våran Lifven!

Gabriel

Härligheten själv som alltid är på gott humör. Han är inte bara montör utan också våran webbkompetens, det är vi oerhört stolta över. Utöver det svingar han några elddon även kallat poi på fritiden och lajvar när tillfälle ges.

Hans

Skepp o hojj, här har vi den båtbyggande värmlänningen med hjärtat på rätta stället och som håller koll uppe på vår ateljé.
Klok som en bok, ordning och reda och alltid nära till skratt!

Camilla

Coolaste katten vi vet, tjejen som kör motorcykel och som inte är rädd för att ta i. Skarp, snabbtänkt, kompetent så det förslår, och med en bred erfarenhet i grunden.
Camilla har även företaget Hammarlind.

Ossian

Ossian är konstnären som vi får äran att ha hos oss ibland. Han har minst sagt en touch för färg och form och hjälper oss med allt från mattläggning till att ta fram Marypoppins i sprayad form. Kreativiteten själv.

Jakob

Här är vår yngsta med ack så flitiga montör. Även här har vi en kille som är konstnär och skulptör.

Peter

Vår Peter är den som är varit på Clavius längst. Dock pluggar han till landskapsarkitekt just nu och hoppar in när han kan. En klippa på att bygga miniatyrfigurer och kan det mesta om och har ett genuint intresse för film!
Snäll, pålitlig och trygg!